Mașinile abandonate sau fără stăpân sunt ridicate de pe domeniul public

În ultimele zile polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere împreună cu reprezentanții Secției Utilaje și Servicii Tehnice din cadrul Primăriei Bacău au fost implicați într-o acțiune organizată pe linia respectării prevederilor Legii nr. 421/2002, pentru eliberarea locurilor de parcare ocupate de mașini abandonate sau fără stăpân.

Astfel, au fost ridicate de pe domeniul public 9 autovehicule abandonate și fără stăpân, în baza Dispozițiilor de Primar, din zona străzilor Stadionului, Milcov, Violetelor, 9 Mai, Cornișa Bistriței, Vântului, 22 Decembrie și Bulevardul Unirii.

Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare pe raza municipiului Bacău pentru salubrizarea și eliberarea locurilor de parcare ocupate. Cetățenii care doresc să semnaleze cazuri de autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate, o pot face la Dispeceratul Poliției Locale – tel: 0234/986 sau pe adresa de e-mail office@politialocalabc.ro.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *