„MASTER CLASS DE PIAN” Organizat la Centrul de Cultură „GEORGE APOSTU” din Bacău – 15-17 februarie 2020

Consecvent crezului privind importanța rezidențelor artistice în viața culturală locală, națională și internațională, Centrul de Cultură „George Apostu” din Bacău, în calitate de partener, împreună cu Filarmonica „Mihail Jora” și Academia de pian „Cornelia Zurita Villafranca”, inițiatorul proiectului, va organiza un nou program de rezidență din domeniul muzical intitulat „Master Class de pian”. Cursurile vor fi asigurate de unul dintre cei mai renumiți pianiști europeni – Maurizio Moretti (Italia).

În cadrul acestei rezidențe vor participa elevi din ciclurile gimnazial și liceal din Bacău (Colegiul Național de Artă „George Apostu”), București (Colegiul Național de Muzică „George Enescu”) și Brașov (Liceul de Muzică „Tudor Ciortea”). Inițiatorii au ca principal obiectiv perfecționarea și promovarea tinerelor talente din România.

Cursul de pian va fi organizat în zilele de 15 și 16 februarie iar recitalul final va fi susținut pe data de 17 februarie (ora 17,00). Ambele evenimente culturale se vor derula la Muzeul de Artă Contemporană din cadrul Centrului de Cultură „George Apostu” Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *