Măsuri de ordine publică luate de polițiștii locali, pentru Sărbătoarea de Bobotează si Sfântul Ioan

În zilele de 6 si 7 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei vor desfășura activități de menținere a ordinii și liniștii publice cu ocazia manifestărilor religioase organizate de sărbătoarea Botezului Domnului și cele ale Sfântului Ioan.

Polițiștii locali vor fi mobilizați în zonele următoarelor lăcașelor de cult: Biserica Sfântul Gheorghe și zona Cimitirului Central, Biserica Sfântul Dumitru, Biserica Sfântul Nicolae, Biserica Precista și Biserica Sfântul Ioan.

Poliția Locală a Municipiului Bacău recomandă tuturor participanților la manifestările religioase să respecte măsurile de protecție instituite de autorități pentru prevenirea răspândirii virusul Sars-Cov-2, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distantei față de celelalte persoane și respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Polițiștii locali urează totodată tuturor celor ce poartă numele de Ion, Ioan, Ioana, Ionuț și derivatele acestora un călduros „La mulți ani!” cu împliniri și multe bucurii alături de cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *