Mesaj emoționant, de pe patul unui spital din Turcia, din partea polițistului diagnosticat cu leucemie

În luna aprilie, Gelu Spulber a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie limfoblastică. De atunci și până acum au fost 5 luni groaznice… Gelu a fost dus la mai multe spitale, i s-au făcut analize peste analize și ședințe de chimioterapie, iar acum datorită oamenilor cu suflet, Gelu e internat la o clinică din Turcia.

”Când am fost trimis acasă din spitalul din Iași am înteles că nu-mi mai rămâne decât să număr zilele. Doctorii nu mi-au spus-o în față dar era de înțeles că sunt depășiți de situație și că leucemia de care sufăr a învins tratamentul. Cheltuisem deja mult mai mult decât ne-ar fi permis bugetul familiei și eram resemnat.” – Gelu Spulber

Mereu m-am întrebat, de ce eu? Cu ce am greșit și de ce trebuie să port crucea asta pe umeri?

”Am ajuns acasă și încercam să-mi ascund durerea atunci când îmi luam copiii în brațe și le spuneam că tati e bine, că îl doare doar capul puțin. Deși colegii și prietenii îmi spuneau că există tratament în străinătate, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la așa ceva. Era clar pentru noi că nu ne permiteam să plătim nici măcar costul analizelor. Soția mea, Oana, a fost mult mai puternică și a căutat soluții peste tot. Nu știu cum a reușit dar într-o seară mi-a spus că îmi face bagajul și că mâine voi pleca în Turcia. Făcuse rost și de bani și mi-a povestit tot. Eu nu prea îmi folosesc profilul de Facebook dar am aflat că de aici a pornit totul. Apoi am citit ce s-a scris despre mine și am văzut majoritatea comentariilor voastre. Nu am putut să vă răspund fiindcă nu m-am simțit deloc bine. Astăzi am rugat-o pe sora mea să mă ajute să vă scriu câteva rânduri.”

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit. Sunt sigur că, fără voi, nu aș fi reușit să scriu rândurile astea aici. Vă mulțumesc pentru că ați rupt din puținul vostru să mă ajutați pe mine. Mă înclin în fața dumneavoastră! Sunteți dovada clară că Dumnezeu lucrează prin oameni.

Să ne vedem cu bine!

Pentru donații vă las contul soției mele:

Titular cont : 𝐎𝐀𝐍𝐀 𝐂𝐀𝐑𝐌𝐄𝐍 𝐒𝐏𝐔𝐋𝐁𝐄𝐑 (soția)

RO76BTRL00401201D65880XX

SWIFT:BTRLRO22

C.U.I.RO5022670 (pt donații în euro/lire/dolari)

𝐑𝐄𝐕𝐎𝐋𝐔𝐓 : 𝐎𝐀𝐍𝐀 𝐂𝐀𝐑𝐌𝐄𝐍 𝐒𝐏𝐔𝐋𝐁𝐄𝐑

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐥𝐞𝐢: RO73 BREL 0005 5096 1603 0100

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐞𝐮𝐫𝐨: LT82 3250 0098 7338 7645

BIC: REVOLT21

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐫𝐞: 60537647

Codul băncii: 04-00-75

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *