Ministrul Marcel Vela, la bilanțul I.G.P.F.: „Trebuie să încurajăm profesionalismul, inițiativa, implicarea”

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a participat luni, 17 februarie a.c., la ședința de evaluare a activității Poliției de Frontieră pe anul 2019, adresând felicitări pentru activitatea desfășurată, pentru eforturile depuse și rezultatele obținute de fiecare polițist de frontieră devotat meseriei și țării.

Cu această ocazie, ministrul afacerilor interne a afirmat că este la curent cu provocările și problemele cu care se confruntă Poliția de Frontieră, atât în plan operativ, cât și de ordin organizatoric, logistic sau de resurse umane și a dat asigurări că va acorda tot sprijinul pentru găsirea celor mai bune soluții și eficientizarea activității.

Vorbind despre procesul de reformare a MAI, aflat în faza de analizare a propunerilor venite de la structuri și sindicate, Marcel Vela a precizat că acesta se bucură de susținerea angajaților MAI.

”Profesioniștii, oamenii dedicați meseriei, cei care simt că sunt și trebuie să fie în slujba cetățeanului își doresc o schimbare, își doresc să facem ceva ca lucrurile să meargă spre bine, nu să stăm în expectativă. Acești oameni s-au săturat să fie criticați pe nedrept în spațiul public pentru lucruri care nu depind de ei, s-au săturat să fie asociați cu colegi care dau dovadă de superficialitate sau chiar incompetență ori, mai grav, sunt angrenați în activități ilegale”, a declarat ministrul afacerilor interne

Referindu-se la rezultatele obținute de Poliția de Frontieră în anul 2019, Marcel Vela a subliniat faptul că în spatele acestor rezultate se află angajați care au depus eforturi suplimentare și s-au implicat permanent în rezolvarea unor cazuri complexe de combatere a infracționalității.

La ședința de evaluare, au mai participat secretarul de stat al MAI chestor-șef de poliție Bogdan Despescu, procurorul general interimar, Bogdan Licu, prim-adjunctul directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale, general-maior ing. Ion Bălan, reprezentanți ai structurilor centrale și teritoriale ale MAI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *