Modernizare și dotare de vârf pentru Laboratorul de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din Spitalul Buhuși

A fost finalizat proiectul de reabilitare și dotare a Laboratorului de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, din cadrul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși.

Astfel, acest spațiu a fost dotat cu echipamente de ultimă generație deși spitalul nu are dimensiuni foarte mari.

Totuși, acest spital își propune să ofere servicii de calitate pe specialitățile pe care le deține, iar pacienții beneficiază în prezent de condiții și dotări la nivel înalt.

Precizăm că proiectul a fost susținut financiar de Ministerul Sănătății și a beneficiat de cofinanțare din partea Consiliului Județean Bacău și a Primăriei/Consiliului Local Bacău.

În proiect, pe lângă nevoile pacienților, s-au atras resurse umane calificate și s-au asigurat echipamente medicale de ultimă generație cu standarde ridicate de igienă și cazare.

În echipa de specialiști din cadrul Laboratorului de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din Spitalul Buhuși, se remarcă dr Ligia Ionescu, medic primar în aceste specializări și dr Lichi Andreea Irina, medic specialist în Medicina Fizică și Reabilitare.

Așadar, pentru programări și consultații la cabinetul din Ambulatoriul Integrat/B.F.T., pacienții pot apela la numerele de telefon: 0234262220, 0234262221, 0372274937 sau 0372274878, interior 103, sau pot folosi platforma de programare online.

Sursa desteptarea.ro

Redactori RadioEasy: Miruna Goci/Andrei Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *