Momentul bilanțului. Un an de mandat pentru consilierul local independent, Dorin Chirilescu

Sfârşitul de an se apropie cu paşi repezi, astfel a venit momentul să vă prezint raportul de activitate pentru primul an de mandat pe care mi l-aţi acordat în calitate de reprezentant al dumneavoastră în Consiliul Local al Municipiului Bacău.

A fost o perioadă cu multe necunoscute, dar şi cu multe provocări atât pentru activitatea mea de consilier, cât şi pentru comunitatea noastră, dependentă de deciziile unui aparat administrativ local ce a luat contur în urma alegerilor locale din septembrie 2020.

Deşi primul an de mandat s-a încheiat din punct de vedere calendaristic pe 22 octombrie 2021, am decis să realizez acest raport la finalul lunii decembrie pentru a cuprinde cât mai obiectiv întreaga perioadă a anului curent şi pentru a trece în revistă principalele acţiuni, subiecte sau teme abordate pe parcursul desfăşurării acestuia.

În cadrul activităţii mele din consiliul local am urmărit în mod permanent ca sănătatea dumneavoastră să fie printre priorităţile acestei administraţii, banii publici să fie cheltuiţi în mod corect, transparent şi cu folos, iar vocea dumneavoastră să fie auzită în şedinţele de consiliu, atunci când agenda publică nu coincidea cu necesităţile cetăţenilor.

În continuare, vă invit să lecturaţi principalele activităţi pe care le-am desfăşurat în acest prin an de mandat în calitate de consilier local, nu înainte de a vă mulţumi pentru considerare şi încredere.

Sărbători fericite tuturor!”

Dorin-Chirilescu-Raport-de-activitate-2020-2021.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *