Moș Crăciun și spiridușii de la Baza 95 Aeriană

Militarii Bazei 95 Aeriană au demonstrat în această săptămână că sărbătorile de iarnă sunt cea mai frumoasă perioadă a anului, în care au redescoperit bucuria de a dărui semenilor.

Dorința de a aduce un zâmbet a fost obiectivul principal al acestei misiuni de suflet specifice lunii decembrie și, prin urmare, cadouri constând în alimente, haine, jucării și rechizite au fost oferite din sacul Moșului unei familii din Municipiul Bacău.

Din suflete de militari pentru suflete de copii a fost mesajul celor care au ales să fie ajutoarele lui Moș Crăciun în această acțiune care a consolidat spiritul Crăciunului.

Bucuria și zâmbetul copiilor a fost cea mai mare mulțumire și cel mai frumos cadou pe care a oferit-o magia Crăciunului începând cu momentul în care s-a împodobit bradul și culminând cu venirea lui Moș Crăciun care a avut sacul plin pentru minunatele fetițe.

,,Crăciunul este cel mai adevărat Crăciun atunci când îl sărbătorim dând lumina iubirii celor care au cea mai mare nevoie.” au tinut sa transmită la final, reprezentantii Bazei 95 Aeriană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *