“Nu suntem doar un număr!” o inițiativă a Asociației “Vreau sa ajut” Bacău.

Cum de Crăciun am adus zâmbete pe fețele unor copii aflați într-o situație mai dificilă, pe 26 aprilie, in Vinerea mare, dorim sa aducem lumină altor copii aflați la fel în situații precare.

Ne-am îndreptat privirile către centrul de plasament PRO FAMILIA, unde vrem sa aducem lumină unui număr de 47 copii ce i-am gasit acolo.

Datorita faptului că unii dintre aceștia au de facut diferite tratamente care necesită un regim alimentar strict, știm exact ce are voie și ce nu fiecare copil, iar DGASPC, au solicitat bonuri pentru produse, acestea necesitand sa fie in termen de valabilitate, ne-am gandit ca ne putem alatura mai multi bacauani pentru ca aceasta initiativa sa aibe finalitatea dorita.

Pana miercuri puteti lua legatura cu Marian Grajdeanu, cel care se ocupa de acest proiect in cadrul Asociatiei “Vreau sa ajut Bacau” si puteti face donatii pentru ca acesti 47 de copii sa se bucure de Sarbatorile Pascale. Nu ne asteptam ca impactul sa fie identic cu cel legat de Catedrala Notre Damme dar ne putem gandi si putem spera ca acesti copii merita mai mult decat ceea ce au.

O acțiune realizată împreună cu Radio Easy Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *