O femeie din Buhoci și-a regăsit familia…după 30 de ani, în Sibiu

Timp treizeci de ani, Geta Coman, din comuna Buhoci, nu a mai știut nimic de rudele stabilite în județul Sibiu. A tot încercat să să dea de verișoarele sale, însă fără succes.

Geta Coman are 52 de ani, iar când era adolescentă, obișnuia să meargă deseori în vizită la Sibiu, căci acolo locuiau mătușa și verișorii săi, Ana, Rodica, Mioara și Cornel.

Anii au trecut, iar legăturile s-au rupt. ”Când eram mică, în copilărie, mergeam mereu în vizită la ei. Îmi aduc aminte cum mă plimbam prin Dumbrava Minunată, așa îi spuneam, sau în Muzeul Brukenthal. Anii au trecut însă, iar legăturile dintre noi s-au rupt. Mătușa mea a murit când eu aveam 15 ani, știu că am fost la ea la înmormântare. Apoi una dintre verișoare s-a măritat. Atunci ne-am văzut ultima oară. Când eu aveam 25 de ani, a murit și mama mea, și am încercat să dau de rude ca să le anunț. Dar nu am mai avut niciun număr de telefon, nici măcar o conexiune. Le-am căutat atât de mult pe atunci…”, povestește Geta Coman.

Ajutată de reporteri și de sibieni

Geta Coman a cerut ajutorul reporterilor Ora de Sibiu pentru a-și regăsi rudele pe care nu le-a mai văzut de 30 de ani, iar sibienii care au citit articolul, au ajutat-o să-și găsească familia.  

”Am reușit să vorbesc cu toți care au mai rămas în viață. Le mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Doar așa am putut da de ele”, este mesajul femeii.

foto: OradeSibiu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *