O pată de normalitate! Străzile din Bacău se vor asfalta după ora 20.00!

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a lucrat, cu spor, la asfaltarea străzii Chimiei. Era nevoie, dar momentul lucrărilor, la oră de vârf, nu a fost cel mai potrivit.

”Lucrările de anvergură la străzile din Bacău, doar după ora 20,00!”

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a anunțat că s-au încheiat asfaltarea la intersecția străzilor Aeroportului și Chimiei, o lucrare mult așteptată, pe bună dreptate.

”În zilele în care s-a lucrat, traficul a fost îngreunat, mai ales că vorbim despre una dintre zonele aglomerate ale orașului. Și asta, în ciuda dispoziției pe care am dat-o, ca toate lucrările de anvergură la rețeaua rutieră să se realizeze, în această perioadă, preponderent după ora 20,00. După ce am văzut ce s-a întâmplat în zona Aeroportului, am convocat conducerea SSPM, firma care execută lucrările pe drumurile din municipiul Bacău, și am solicitat să fie respectată dispoziția, așa cum s-a întâmplat pe Calea Romanului. I-am avertizat și că, dincolo de încadrarea în termenele de execuție, ne interesează calitatea Nu ne batem joc de banii oamenilor și ai orașului și vom deconta doar lucrările care au calitatea certificată de specialiști!”, Liviu Miroșeanu – viceprimar Municipiul Bacău

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *