Observații asupra Soarelui în fiecare zi de marți și joi, la Observatorul Astronomic din Bacău

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea” Bacău, vă invită să participaţi în fiecare săptămână, în zilele de miercuri și vineri la observații astronomice de seară (intervalul orar va fi anunțat în fiecare săptămână), la Observatorul Astronomic „Victor Anestin”, în condițiile în care cerul va fi senin.

De asemenea, băcăuanii sunt invitați sa participe și la sesiunile de observații astronomice asupra Soarelui, care sunt organizate săptămânal, în fiecare zi de marți și joi ale fiecărei săptămâni, între orele 10:00 – 12:00, de asemenea în condițiile în care cerul va fi senin.

Important!!!!

Accesul vizitatorilor, pentru a participa la observaţii, se va face restricţionat, conform reglementărilor în vigoare pe perioada stării de alertă, dat fiind contextul generat de prezenţa virusului Sars Cov 02. Drept urmare, la platforma de observaţii vor avea acces maxim 5 persoane în acelaşi timp. Pentru a avea acces, persoanele trebuie aibă temperatura sub 37,3 grade, să poarte mască pe toată perioada prezenţei în clădirea Observatorului Astronomic, să atingă cât mai puţine suprafeţe.

Prețul biletului pentru observații astronomice este de 3 lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *