Parlamentarii liberali, fac apel la solidaritate și încredere în instituțiile statului

„Solidaritate, înțelepciune și încredere în deciziile luate de autoritățile statului român sunt elementele care trebuie să ne ghideze în această perioadă, una fără precedent pentru generațiile actuale. Instituirea stării de urgență a fost o măsură necesară pentru a limita pe cât posibil extinderea epidemiei de coronavirus și nu trebuie să creeze panică și neliniște, ci, dimpotrivă, încredere că autoritățile statului își fac datoria și iau cele mai bune măsuri. Fiecare dintre noi, indiferent de statutul social, avem obligația să acționam calm și responsabil, să venim în sprijinul autorităților statului, fie și numai prin respectarea hotărârilor luate la nivel central și local.

De aceea, facem un apel la solidaritate, la înțelegerea firească a timpurilor pe care le traversăm, la respect față de factorii de decizie, care s-au constituit în centre de comandă, celule de criză pe mai multe paliere, astfel încât pericolul răspândirii epidemiei de coronavirus să fie cât mai mult limitat.

În această perioadă, așa cum este și firesc, PNL Bacău a decis să suspende orice activități politice. Ne dorim să acționăm toți, în consens, pentru că scopul nostru este unul comun, pentru binele comun. Cea mai importantă răspundere este să fim parte a rezolvării situațiilor de criză și nu generatori de conflicte false, de care oamenii nu au acum niciun fel de nevoie.

Asta așteaptă băcăuanii, asta așteaptă românii, cărora le cerem astăzi să stea cât mai mult în casă și să se informeze corect, doar din surse autorizate. Să aibă încredere că autoritățile statului își fac treaba bine și că depun toate eforturile pentru limitarea epidemiei. Depinde de fiecare dintre noi să contribuim la binele general. ” au transmis intr-un comunicat de presa, reprezentantii PNL Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *