Patru scaune stomatologice noi, pentru cabinetele școlare

Incepând din această lună încă două instituții de învățământ beneficiază de scaune stomatologice noi pentru cabinetele medicale.

La Școala Gimnazială ,,G. M. Cancicov” a fost achiziționat și un autoclav (aparat necesar pentru sterilizarea instrumentarului), iar cabinetul a fost amenajat de la zero, fiind efectuate ample lucrări de renovare și modernizare a spațiului.

La Universitatea ,,Vasile Alecsandri”, scaunul stomatologic achiziționat este unul performant, potrivit pentru a oferi aceste servicii medicale studenților.

Primele două scaune fiind montate din luna noiembrie la Colegiul Național ,,Vasile Alecsandri” și la Școala Gimnazială ,,Al. I. Cuza”.

Vechile scaune stomatologice din aceste cabinete erau foarte vechi si, în mod evident, se aflau într-o stare precară ce nu mai permitea utilizarea lor.

„Asistența medicală eficientă și de calitate trebuie să devină o normalitate în fiecare școală și voi continua investițiile de acest tip. Am demarat deja procedurile pentru a mai achiziționa încă două scaune stomatologice ce vor deservi cabinetele școlilor din oraș.” a tinut sa spuna primarul Bacaului, Cosmin Necula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *