Pensii speciale pentru cei ce pun la cale mari ”tunuri” legale!

Nu merită pensie specială pompierul, medicul, zilierul, constructorul, inginerul, CFR-istul, minerul, vânzătorul, asistentul, brancardierul, profesorul, educatorul, IT-stul, gunoierul, brutarul, etc. Merită, ce să vezi… tocmai politicianul! Tocmai el!

Ei sunt cei care muncesc pe brânci pentru țara asta! Ei, care au făcut averi sugând seva țării! Ei, care vin la serviciu când vor, care stau la căldurică cu mâncare ieftină, cu salarii babane și privesc filme xxx în plen! Ei, care pun la cale mari ”tunuri” legale, petrec pe banii noștri și ne sărăcesc pe munca noastră!
Rar îi vezi să scrie sau să vorbească corect românește! Aceste specimene, politicienii, au mimat și au mințit că vor să desființeze privilegiile. De ce nu își dau demisia, dacă nu le place nămolul? Aici am ajuns! Asta am ales!
Numai primarii, șefii de Consilii Județene, parlamentarii, magistrații și alte câteva categorii muncesc în țara asta. Restul.. șomăm! Aproape că nu ne-ar mai plăti nici pensia pentru care am cotizat o viață.
Noi, pensionarii de rând, sărăcim țara! Nu ei. Ce spectacol ieftin se joacă în țărișoara noastră!
Totuși…


Cum ar fi dacă ne-am uni?

Cum ar fi dacă am spune STOP? Cum ar fi dacă românii nu ar mai cumpăra nimic pentru o perioadă? Cum ar fi dacă nimeni nu ar mai munci? Cum ar fi dacă bogatul ar lupta pentru sărac și șeful pentru subaltern? Cum ar fi ca cel inteligent să lupte pentru cel mai puțin inteligent? Cum ar fi ca – măcar o dată – să spunem STOP hoției, dezbinului, indiferenței?
Vă place mediul în care trăiți? Vă place că ne conduc hoții și incompetenții?
Dacă nu vă mai place, haideți să spunem STOP bătăii de joc și teatrului pe care îl fac cei care ne conduc țara și orașul.
Vrem școli, spitale, autostrăzi, fabrici, agricultură performantă! Nu vrem spoieli pe bani mulți, făcute cu firme de casă, care se fac că fac și sifonează banii noștri, fără a face nimic pentru noi.
Vrem să ne ținem copiii, părinții și rudele acasă, nu-i mai vrem goniți printre străini!
Vrem o țară sigură, fără infractori! Vrem profesori competenți! Vrem medici buni în spitale cu aparatură performantă, angajați fără pile și relații. Vrem oameni care își fac datoria! Vrem polițiști și judecători integri, care nu fraternizează cu infractorii! Vrem ca oameni compenenți să ne conducă țara! Nu lipitorul de afișe să ajungă ministru, și nici neica nimeni – care a fost un penal – să ajungă parlamentar!
Vrem omul potrivit la locul potrivit!
Pentru că așa nu se mai poate! Clasa politică ne va distruge până la urmă!
Spuneți odată STOP!

Ca să nu rămână Bacăul şi anul ăsta repetent la capitolul deontologie, a venit să explice pe Facebook-ul personal fapte şi acţiuni unul care a fost și este la butoane de 20 de ani, urmând să înghită și el pensie specială. Ca orice vieţaş ce hălăduiește pe lângă servicii bogate și secrete, deontologul de mucava s-a mişcat precum anaconda în apă, halind deotologie la micul dejun, prânz şi seara, propagandă în sânge. Cu mujdei, ca să nu îi pută gura a altceva…

După ce reprezentantul nostru la UE s-a plimbat și se plimbă pe mulți tăiței la Bruxelles, inutilul de serviciu, euronimicul băcăuan – conform unei liste bine prestabilită şi periată de perfect Oportunistul Bogdănel – deontologul cu patalama stă seară de seară la computer să deontologească despre politici publice, școli și obiective strategice ce urmează a fi realizate în județ prin fonduri europene.

Între două stări de vomă şi o bufnire de râs, remarc că se umple lumea de deontologi antamaţi precum se molipseşte de lăţei un întreg batalion ce umblă pe la ”Ultimul bordel – Crucea de Piatră”. Da, pentru că ăştia vagabondează cu prezervativul rupt pe la lupanarul ideologic.

Întreb: Ce e mai scârbos: un gândac văzut din față sau din lateral?

Sau un deontolog?

Întreb, nu dau cu parul…

Anonimus CCM – colaborator Radio Easy

PRECIZĂRI: Legea nr. 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul editorial sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *