Percheziții domiciliare, în Bacău şi Timiş pentru cinci persoane bănuite de trafic şi consum de droguri

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Timiș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în judeţele Bacău şi Timiş, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.   

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc, de mare risc (cannabis, hașiș, amfetamină, comprimate de extasy), substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 16.178 de lei, 10.395 de euro, instrumente de mărunțire, porționare, ambalare (grindere, cântare, țiple, folii de aluminiu), o instalație pentru cultură indoor, telefoane mobile și tablete.

5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive au fost conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, 4 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, acestea au fost arestate preventiv.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *