Percheziţii domiciliare la imobilele unor persoane suspecte, in zona Valea Uzului

În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita efectuează 5 percheziţii domiciliare la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului.

Percheziţiile au loc pe raza judeţelor Bacău şi Harghita. De asemenea, poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, bănuiţii fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate mijloace materiale de probă, în vederea continuării cercetărilor.

​De asemenea, au fost puse în executare patru mandate de aducere, fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 58 de ani, toţi din judeţul Harghita.

​Poliţiştii continuă cercetările în cele două dosare penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *