Pervers sexual într-un parc din Bacău!!! Se masturba uitându-se la copii!

Perversul (jigodia), în vârstă de 40 de ani, a ajuns în mâinele polițiștilor după ce un părinte i-a sesizat comportamentul indecent.  

”Colegii noștri, Alexandru Durloi Constantin Solomon Constantin, din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, s-au deplasat imediat la locul indicat unde au reușit să identifice numai decât persoana descrisă care se afla „cu mâna în pantaloni” și care a început să fugă la vederea acestora. După o cursă de aproximativ 500 de metri, colegii noștri au reușit să-l prindă și să-l încătușeze pe bărbatul cu pricina”, ne informează Sindicatul Europol

”Jigodia” s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și a fost condus la Spitalul de Psihiatrie unde a fost și internat pentru investigații de specialitate.

”Pe această cale, vă rugăm să alertați organele de poliție în momentul în care observați asemenea persoane cu comportament ciudat, pentru a avea un viitor mai bun pentru copiii noștri” – Europol

Martorii spun că nu e prima oară când respectivul își satisface poftele sexuale în locuri publice. Oamenii cer mai multe  patrule în parcurile din Bacău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *