Peste 300 de efective formate din polițiști au participat la acțiuni preventive în contextul prevenirii răspândirii COVID – 19

În perioada 11-12 noiembrie, toate structurile teritoriale ale M.A.I. au participat la acțiuni organizate în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Zilnic, un total de peste 300 de efective formate din polițiști, polițiști locali, jandarmi, împreună cu celelalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe și în trafic.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în perioada menţionată au fost verificate 670 de obiective, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost legitimate 2965 persoane și au fost verificate 700 de mijloace de transport.

Echipele mixte de control au identificat 465 de situaţii în care s-a impus măsura sancționării contravenționale , respectiv avertismente şi amenzi în valoare de 78.500 de lei. Aceste acțiuni vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte măsurile de distanțare socială, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *