PLUS Bacău intră în luptă cu cea mai bună echipă

Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) Bacău intră în lupta electorală cu cea mai bună garnitură. Alături de colegii noștri de Alianță, pentru Primăria Bacău îl susținem pe Daniel Lucian Stanciu Viziteu (Alianța PNL-USR-PLUS), pentru Consiliul Județean Bacău îl susținem pe Ionel Palăr (Alianța PNL-USR-PLUS). Pentru că în alianță împreună suntem mai puternici pentru băcăuani, venim în fața dumneavoastră cu propunerile de viceprimari Liviu Miroșeanu și Cristian Ghingheș, vicepreședinte Consiliul Județean Bacău – Cristian Ichim.

PLUS Bacău construiește stradă cu stradă  la Comănești, la Primăria Orașului Comănești îl susținem pe Inginer Valentin Viziteu împreună cu echipa sa de consilieri. Zilele acestea a fost lansarea candidaților, a fost prezent Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății și propunerea Alianței PNL-USR-PLUS pentru funcția de viceprimar al Capitalei.

La Primăria Comunei Urechești o susținem pe Alina Alexandra Arsene (PLUS), împreună cu echipa sa de consilieri. Avem convingerea că Alina va face o figură frumoasă, cetățenii din Urechești merită o femeie Primar. 

La Primăria Comunei Asău o susținem pe Simona Maria Amarii, împreună cu echipa sa de consilieri. Simona poate face diferența în Comuna Asău, este nevoie de contribuția sa în dezvoltarea Comunei, ne bazăm pe ea pentru o victorie în folosul cetățenilor Comunei Asău.

Venim în fața dumneavoastră în mod transparent așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm echipa, vă invităm să ne cunoașteți, să ne aflați propunerile pentru dezvoltarea comunităților locale, suntem pregătiți și uniți să facem față campaniei electorale și a intimidărilor contracandidaților noștri, ne angajăm să vă reprezentăm cât mai bine și vă cerem sprijinul pentru un bine comun, binele comunităților noastre.

În calitate de Președinte PLUS Bacău, vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști, vă invit să veniți alături de noi, să ne cunoașteți, veți descoperi în echipa PLUS Bacău oameni devotați și educați, oameni care își propun să fie ei plusul de care aveți dumneavoastră nevoie, au demonstrat în mediul civic că pot, iar eu garantez pentru fiecare în parte.

Cristian Ichim,

Președinte PLUS Bacău,

Vicepreședinte al Consiliului Județean Bacău din partea Alianței PNL-USR-PLUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *