Politica Partidului România Mare, ea este structurată pe două direcții prioritare

          În ceea ce privește politica Partidului România Mare, ea este structurată pe două direcții prioritare: problema națională, a suveranității, a iubirii de neam și problema social-economică. Românii trebuie să-și recapete demnitatea. România nu are voie să fie o țară săracă, nu are voie să ocupe ultimele locuri din Europa la toate capitolele.

România este o țară bogată și poporul român este un popor genial. Nu trebuie să mai fim manipulați și să trăim în ură și invidie.

Treziți-vă, români! Veniți alături de Partidul România Mare pentru a nu lăsa România să devină din stat, colonie cu așa zisă democrație.

A sosit vremea să cunoașteți cine vrea binele neamului românesc.

În prezent în România se văd marionetele politice care sunt puse pe căpătuială. Cu românii noștri cine mai ține?

Ce loc i se rezervă populației țării în toată isteria asta slugarnică?

Pe minciună și fărădelegi nu se poate clădi nimic durabil, iar oamenii vor dreptate.

România are nevoie de oameni care să spună cinstit pe ce cale ne aflăm și ce e de făcut.

Partidul România Mare va fi mâna de fier care va face ordine în țară pentru a nu se  ajunge la desființarea României ca stat.

România a ajuns foarte rău pe culmile disperării, cuvântul la ordinea de zi în țara noastră este paragina. Aproape nimic nu mai funcționează normal.

Marii mafioți corupți scapă nepedepsiți, ba chiar intră în politică și la guvernare – în vreme ce populației nu i-a mai rămas decât suferința.

Dreptate – Prosperitate – Reconciliere Națională, aceasta este deviza cu care ne prezentăm în fața poporului român.

            Români, veniți alături de noi pentru a readuce bunăstarea și demnitatea neamului românesc și să transpunem în viață imnul nostru „DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE!”.

          Toți românii, fii ai Patriei care respectă valorile fundamentale precizate mai sus și doresc să se alăture organizației noastre, pot să ne scrie pe adresa de e-mail: prmbc.centru@gmail.com

Am tăcut destul, Vocea noastră trebuie să se audă, Ferm și limpede, Din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *