Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au organizat ieri, 22 aprilie a.c., o acțiune pe raza judeţului

Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, a consumului de alcool în rândul participanţilor la traficul rutier şi respectarea ordonanţelor militare în vigoare.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri şi de ordine publică au legitimat 511 persoane şi au controlat 472 de autovehicule. Totodată, au constatat 122 de contravenții și au aplicat sancțiuni în valoare de 99.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 14 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Exemple: Poliţiştii au depistat un bărbat de 35 de ani, din judeţul Prahova care a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul încălcând marcajul pietonal rutier prevăzut cu indicator rutier. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580  de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.Un tânăr de 27 de ani, din judeţul Galaţi a fost depistat la volanul unui autoturism cu viteza de 118 km/ h în localitatea Cleja. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *