Prefectul Bogdănel, în căutarea RMN-ului pierdut

Senzațional! Fără să vrea, doar pentru că l-a luat gura pe dinainte, prefectul Bogdănel a dat în vileag zilele acestea faptul că aparatul RMN de la Bacău – aflat în curtea spitalului județean condus de PSD – nu funcționează.

Neinformat, prefectul Bogdănel a postat repede pe Facebook sloganul guvernului: USR e de vină! că RMN-ul este piesă de muzeu. Și uite așa a plecat Bogdănel în căutarea aparatului RMN. L-a găsit, i-a făcut poze, le-a editat, le-a pus pe Facebook, dar, surpriză!

Unde credeți că a găsit prefectul aparatul RMN? Pe biroul primarului, la USR la sediu? Nu! Aparatul de află la Spitalul județean. Cred că i-a picat fața lui Bogdănel, care acum nu știe pe unde să mai scoată cămașa în fața șefilor de la PSD Bacău. Peste noapte, Bogdănel a revenit asupra declarațiilor și zice că de fapt piesa de muzeu nu zace, dimpotrivă, PSD face acum manevre serioase să-l pornească. Câtă impostură! Câtă ipocrizie!

Acesta este încă un exemplu concret că guvernarea PSD este o dramă pentru români. Acești incompetenți nici nu știu ce au de făcut în funcțiile pe care le ocupă. Tu – Bogdănel, prefect, reprezentant al Guvernului, te uiți ca la muzeu când descoperi probleme în Bacău, fie ele chiar și mai vechi de 10 ani? Mă așteptam ca o problemă atât de gravă, care privește sănătatea băcăuanilor, să-l alarmeze pe domnul prefect și, după două zile de cercetat problema, să anunțe băcăuanii ce măsuri a luat pentru a face cât mai repede posibilă utilizarea aparatului RMN de la Bacău. Este fix treaba lui!

Îi cer prefectului Bogdănel să se hotărască: la treabă sau la plimbare (pe persoană fizică, nu pe banii băcăuanilor)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *