Preselecții pentru VOCEA ROMÂNIEI, la Bacău

Celebrul concurs Vocea României ajunge in acest an la a zecea ediție. In acest sens, a început perioada de preselecții, iar cei interesați își pot demonstra talentul in scurt timp.

Astăzi am avut plăcerea de a purta un dialog cu Alina Dragomir, unul din reprezentantii cunoscutei emisiuni de televiziune, cu ocazia vizitei sale la Colegiul Național Pedagogic pentru a selecta cele mai bune voci, dintre cei mai buni concurenți.

– Care este programul acestor preselecții?

Încerc să vizitez toate instituțiile importante din fiecare oraș din Moldova, in limita timpului disponibil. Astăzi, am venit în Bacău direct din Focșani. Am fost înainte la Colegiul Național „Gh. Vrănceanu”, iar în continuare urmează să ajung la Colegiul Național de Arte.

– Care considerați că este cel mai important sfat pe care trebuie sa îl audă tinerii participanți?

– Sa aibă mai mult curaj. Cel mai important este sa fie încrezători în puterile lor!

După ce a ieșit din sala unde au avut loc preselecțiile, Beatrice, eleva Colegiului Pedagogic, a rămas să ne povestească experiența ei.

– Cât timp ai alocat repetițiilor pentru această probă?

– Pot spune că sunt „veșnic pregătită”, deoarece la noi in liceu concursurile sunt la tot pasul. Mă pregătesc pentru fiecare în parte.

– Cum a decurs momentul tău?

– Evitând faptul că sunt răcită, a fost totul bine. Eu oricum am emoții de fiecare dată când trebuie sa cânt, pentru că e o parte foarte importantă din mine care contribuie la crearea emoțiilor pe care vreau să le transmit. Consider că, indiferent de concursul sau spectacolul la care te prezinți, important e să dai ce e mai bun din tine, și să lucrezi zilnic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *