Prima parcare supraterană din Bacău. Proiectul e mult mai amplu

”Prima parcare supraterană din municipiul Bacău va fi realizată în zona 9 Mai – Unirii. A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent acestui proiect, prin care se urmărește resistematizarea întregii zone cuprinse între Supermarketul Kaufland, str. Nicu Enea, Liceul Economic, Bulevardul Unirii. Ne propunem inclusiv amenajarea unor facilitați de recreere pentru locuitorii din zona și refacerea pietonalului. Aceasta, atât pentru că nu există număr suficient de locuri de parcare în zona centrală a municipiului, cât și din necesitatea reamenajării din punct de vedere urbanistic” – Lucian Daniel Stanciu Vizitei- primarul Bacăului

În ceea ce privește numărul locurilor de parcare, acesta va fi stabilit de specialiștii care vor realiza studiul de fezabilitate.

”Acolo se analizează și structura geo a terenului care va spune ce greutăți suportă”

Pistă pentru biciclete

Pe Bulevardul Unirii, de la Autogară, până la sensul giratoriu, de la Colegiul Economic va fi amenajată o pistă de bicilete. Va fi eliminată prima bandă, care, acum, are rol de parcare, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de un număr mai mare de parcări în spatele blocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *