Primul drive-through de vaccinare din Bacău, în zilele de 9 și 10 mai 2021

În zilele de 9 și 10 mai 2021, în intervalul orar 10.00-18.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții (Calea Doctor Alexandru Șafran 145, Bacău) se va deschide primul centru drive-through de vaccinare din județul Bacău.

Astfel, cei care doresc să fie imunizați anti-Covid, vor putea face acest lucru doar cu buletinul, din mașină. Serul administrat este Pfizer.

Intrarea se va face din Calea Dr. Alexandru Șafran. În acest sens, conducătorii auto sunt rugați să urmeze indicațiile agenților de poliție de la IPJ Bacău și de la Poliția Locală Bacău care vor fi prezenți pe durata celor două zile pentru asigurarea unui trafic fluid.

După administrare, potrivit protocolului, pacienții vor rămâne 15 minute în parcare, pentru monitorizare.

La drive-through se vor amenaja două fluxuri de vaccinare, cu trei medici, șase asistenți și voluntari ai Crucii Roșii Bacău. Chestionarul de triaj poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul: bc.prefectura.mai.gov.ro

La evenimentul de deschidere care va avea loc duminică, 9 mai, de la ora 10, vor fi prezenți prefectul Leonard Bulai, subprefecții Tudorița Lungu și Narcis Jitaru, primarul Municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, directorul Crucii Roșii Bacău, Dan Marcel Babliuc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: