„Provocări colocviale” la Centrul de Cultură George Apostu: „DESPRE FRICĂ, RESPONSABILITATE, ÎNCREDERE”

Făcând din actualitate și contemporaneitate o veritabilă axă programatică și paradigmatică, Centrul de Cultură „George Apostu” are plăcerea de a anunța derularea unui nou eveniment din seria „Provocărilor colocviale”. Tematica, una acroșantă, atât în formă, cât și prin conținut, surprinde o caracteristică esențială a lumii de azi (și de ieri), dar și remediile cu potențial curativ pentru cei care s-au obișnuit deja cu tușele întunecate ale vieții de tip globalist – „Despre  frică, responsabilitate, încredere”.

În spațiul acestor „Provocări colocviale”, programul  „Spectacolul cărții” se bazează pe o triplă prezentare de volume/producții editoriale recente (2020): „Jurnalismul”, vol. I-II, de Neagu Udroiu, „Cavalerii Noii Apocalipse. Nu vă fie frică!”, de Corneliu Vlad și „Interviuri” de Marius Manta. Prezentarea acestor volume va fi realizată de invitații speciali ai Centrului: Doru Dinu Glăvan, Ion Fercu și Cornel Cepariu. Coordonatorul și moderatorul întregului eveniment este Gheorghe Geo Popa, directorul Centrului de Cultură „George Apostu”. Momentul muzical va fi asigurat de soprana Andreea Simon (prof. Colegiul Național de Arte „George Apostu”).

Derulat în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, evenimentul va avea loc pe data de 4 septembrie 2020, ora 17.00, în Grădina cu statui a Centrului de Cultură „George Apostu” și se va desfășura cu respectarea strictă a normelor în vigoare cu privire la starea de alertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *