PSD Bacău: „DSP să dea publicității toate secțiile închise la unitățile medicale din județul Bacău!”

 „Grupul parlamentarilor organizației județene PSD Bacău solicită, oficial, Direcției de Sănătate Publică Bacău publicarea datelor referitoare la secțiile medicale închise/nefuncționale în cadrul unităților sanitare din județul Bacău.

 Solicitarea noastră vine în sprijinul cetățenilor care au nevoie de servicii medicale și care trebuie să știe ce secții medicale sunt funcționale la nivelul tuturor spitalelor din județ (Bacău, Onești, Buhuși, Comănești, Moinești). 

 Asta cu atât mai mult, cu cât în zona Moinești – Comănești, potrivit informațiilor furnizate de Instituția Prefectului, se înregistrează cele mai multe cazuri de infecție cu virusul Covid19 din județul Bacău. 
Cerem ca datele să fie făcute publice prin comunicări zilnice ale DSP Bacău – atât în mediul on-line, cât și în presa locală – astfel încât pacienții, familiile acestora și publicul larg să aibă cunoștință despre funcționarea la zi a acestor unități medicale. 

 Demersul nostru are în vedere faptul că două secții medicale de la nivelul SJU Bacău au fost indisponibilizate de DSP („Ortopedie” și „Medicină internă”), o situație similară înregistrându-se și la secția „Chirurgie” din cadrul Spitalului Moinești, închisă de asemenea de DSP Bacău pe fondul identificării unui focar Covid19 în respectivul spital.”

Comunicat de presă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *