Reacția lui Ivancea către Vizteu: ”Confundă paturile medicale şi tipurile de pat, la fel cum face greşeli gramaticale în exprimarea publică.”

Președintele Consiliului Județean Bacău i-a răspuns, prin intermediul unei postări pe FB, primarului Lucian Daniel Stanciu Viziteu, după ce edilul băcăuanilor i-a adus acuze grave.

”Virusul Covid nu se tratează cu sloganuri antiPSD! Depunem plângere penală după afirmațiile nesăbuite ale lui Viziteu. Am solicitat CJSU să preia, deîndată, clădirea Spitalului Municipal, în totalitate, pentru ca aici să poată fi amenajate spații de tratare a pacienților Covid19. …Iresponsabilii aflați la conducerea Primăriei Bacău, în frunte cu Viziteu, au BLOCAT tot anul parteneriatul CJ – CL şi finalizarea lucrărilor la clădirea Spitalului Municipal, deşi ştiau de la începutul lui 2021 că valul 4 ne va lovi în toamnă. Nu i-a interesat; nu le-a păsat de sănătatea băcăuanilor…În caz că CJSU nu e în stare să-l trezească pe Viziteu la realitate, solicit imperativ operaționalizarea cortului de la Baza Letea pentru care guvernul PNL a cheltuit 3 milioane de euro, fără ca acolo să fie tratat vreun caz Covid, de un an şi jumătate de când a fost instalat. Şi pentru că Viziteu a descoperit – cu 3 ore înainte de conferința sa de presă de azi – paturi covid prin Spitalul Municipal, voi sesiza instituțiile abilitate ale statului pe acest subiect, întrucât la CJ Bacău nu există nicio adresă de la Primărie în acest sens….”, Valentin Ivancea

P.S. – M-am convins, personal, astăzi, în secția ATI de la etajele 4 şi 5 de la Spitalul Municipal că iresponsabilul Viziteu nici măcar nu știe ce are în proprietate la Primăria Bacău. Confundă paturile medicale şi tipurile de pat, la fel cum face greşeli gramaticale în exprimarea publică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *