România plină de ”valori naționale”!

Cu ”mare dragoste” am remarcat că avem în România şi parlamentari activi. Oameni aplicaţi strict pe discursul impus de sistemul pe care, cu sârg, îl slujesc până în sferele cunoaşterii intereselor.

Nu vorbim aici de meritocraţie ci de sistemocraţie. Sistemul ni l-a creat pe acest ”joint-identificabilul” parlamentar. L-a așezat pe o listă de partid căci, deh, trebuia o alternativă la hoţi.

Ghinion! S-a dovedit băiat subţire, cu opinii personale primite pe linie de partid și nu numai.

Din postarea de acum câteva zile de pe Facebook a domniei sale ca parlamentar – vorbim aici de deputatul  Tudor-Vlad Benga (???) – am înţeles că este deprimat. Cam din 10.000 de euro pe care îi primeşte lunar ca leafă, deplasări, cabinet, consilieri, etc, stă într-o depresie totală.

Ce spune organul parlamentar reprezentativ? Este trist că nu poate şi el să bage un ”joint”. De aceea, micuţul deputat a grăit că e de bine cu drogurile, că suntem cam ”skin of the dick” ca naţie, că nu înţelegem beneficiile ca adolescenţii să se drogheze şi că de aia familiile au probleme în cupluri, pentru că unii beau în loc să se drogheze…

Superb proiect de ţară. Aproape îl bate, la partea de bujie ruginită, pe Trabatul reciclat de la Cotroceni cu a lui Românie Educată.

Ce să spun? Ne umplurăm de valori naționale. Bravo! Respect şi duceţi-vă la origini cu asemenea tâmpioare!

Băi, domnilor parlamentari, voi ştiţi cât e inflaţia azi? Și este o înrebare reală.

Vă pupăm pe cardul ipocrit, ”domnilor” aleși.

Dar ce pretenții să avem de la clasa noastră politică? Sunt toți o varză…sau o salată expandată?

Ce-i drept, asemenea personaje sunt întâlnite peste tot, fiecare zonă având ”valoarea” sa națională.

Și Bacăul ”excelează” la acest capitol prin oamenii săi politici, care nu sunt decât o mare glumă la adresa noastră, iar pentru asta în cele ce urmează vor fi tratați ca atare: cu un PAMFLET fără nicio legătură cu niciun lanț de hipermarketuri din România.

Simțind o ușoară scădere în sondaje, fiind urmăriți de concurenți locali precum Libl sau Carefură, cei de la MecaImagine își respectă blazonul și au demonstrat, încă o data, că dacă vrei se poate.

”Salata cu proteine trandafiri

”Salata cu proteine trandafirii”… este produsul care a spart recordurile vânzărilor în județul Bacău, fiind cel mai votat produs de către simpatizanții Meca, readucând partidul, ăăă – pardon! magazinul pe primul loc în ceea ce înseamnă vânzările.

Cu un gramaj consistent, ”Salata cu proteine trandafirii” conține: carne proaspătă din piept de Mânzat, roșii cherry din Turcia – calitatea B, ceapă roșie feliată, salată verde din Grădina ursului, fasole fiartă la 98,9°F și linte de la fermele conspirative.

Foarte bogată în ”proteine trandafirii”, Salata este garanția vie că Meca, așa cum ne-a obișnuit până acum, își asigură toți cumpărătorii că vor putea duce liniștiți un trai de pe o zi pe alta.

Datorită gustului extraordinar, reprezentanții popotei ce asigură masa în Parlamentul European și-au exprimat interesul pentru a introduce salata în meniul domnilor europarlamentari. De asemenea, după ședința ce a avut loc la Prefectura Bacău, unde ”laptele și cornul” din școlile județului a fost luat la bani mărunți de Prefectul Bogdănel, acesta și-a exprimat dorința de a înlocui programul corn – lapte – fruct cu renumita, de pe acum, ”Salată cu proteine trandafirii”.

Ambalajul este unul modern și rezistent la mersul pe bicicletă, produs pe fonduri europene, folie transparentă întâlnită adesea și la ambalarea sandwich-urilor cu mucegai.

Într-un viitor foarte apropiat, producătorul intenționează să îmbunătățească produsul cu înca două sortimente. În acest sens, s-a demarat achiziționarea unei cantități de minim o tonă de afine de la producătorii din vestul țării și 500 kg de icre negre de Caras din Lacul Belim.

Din nefericire, într-una dintre filialele Meca din județ, dornic să încerce savoarea ”Salatei cu proteine trandafirii”, un cetățean a fost surprins la ieșirea din magazin încercând să sustragă produsul fără să-l achite.

Pentru a media situația, faptuitorul a fost nevoit sa semneze o adeziune iar ”Salata cu proteine trandafirii” s-a întors acolo unde îi este locul, adică pe rafturile MecaImagine.

Concluzionând, se pare că așa se întâmplă când ești celebru.

Unii ajung în manualele de istorie, alții pe rafturi.

Anonimus CCM – colaborator Radio Easy

PRECIZĂRI: Legea nr. 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul editorial sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *