S-a convocat comisia disciplină vizavi de remarcile ofensatoare consemnate pe înregistrarea ședinței Consiliului Local din 31 iulie 2019

Urmare a apariției în spațiul public a unei înregistrări conținând remarci ofensatoare făcute de angajați din cadrul Primăriei Bacău la adresa unor consilieri locali și a altor persoane participante la ședința Consiliului Local din 31.07.2019, secretarul general al Municipiului Bacău și șeful Serviciului Administrație Publică au efectuat verificări amănunțite privitoare la situația sus-menționată.

În urma verificărilor s-a dispus ștergerea înregistrării ședinței de CL amintite, precum și convocarea de îndată a Comisiei de disciplină în vederea discutării situației create.

Persoana care a făcut comentariile injurioase este agentul de pază Jitaru Ionuț, însărcinat cu paza obiectivului CAEX, în discuție intervenind și Bălan Gheorghe, responsabilul tehnic cu sonorizarea și înregistrarea ședințelor de consiliu local.

Precizăm că după discutarea cazului în Comisia de disciplină vom comunica măsurile care vor fi dispuse, în conformitate cu prevederile și termenele Codului Administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *