S-a depus documentația pentru finanțarea DJ 119 Dumbrava – Gura Văii

Joi, 9 iulie, la ora 9 o echipă formată din vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Silviu Pravăț și deputatul Costel Dunava, au depus la Compania Națională de Inevstiții documentația pentru finanțarea DJ 119 Dumbrava-Gura Văii.

Compania Națională de Investiții SA a publicat pe site-ul său în data de 22 iunie 2020 varianta actualizată a Ghidului de depunere de solicitări pentru înscrierea în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, printre care se regăsește și Subprogramul Drumuri de interes local și drumuri de interes județean.

În baza acestuia, Consiliul Județean Bacău a întocmit și a depus în această dimineață documentația pentru finanțarea DJ 119 Dumbrava-Gura Văii.

Drumul județean DJ 119 reprezintă unul dintre drumurile care necesită reparații capitale. Față de alte drumuri județene care au fost deja reabilitate sau sunt în curs de reabilitare, la acest drum este necesară o lucrare mult mai complexă, fiind vorba de alunecări de teren și de reconstruirea unui pod. Nu este vorba doar de lucrări de întreținere, de reparații, sau de a turna un covor asfaltic.

„Reiterez ce am spus și în ședința extraordinară din 7 iulie, conducerea Consiliului Județean și implicit eu, tratăm cu maximă seriozitate soluționarea și prioritizarea tuturor problemelor și ale tuturor tronsoanelor de drum județean. Reaminim faptul că, în perioada guvernării social-democrate, Consiliul Județean a modernizat 400 de km de drumuri județene din fonduri europene, finanțare guvernamentală și locală.

Ne angajăm, în fața cetățenilor, ne preocupăm și găsim sursa cea mai bună de finanțare, iar eu consider că aceasta este un mijloc prin care putem obține aceste fonduri în cel mai scurt timp. Doresc pe această cale să le transmit colegilor, consilierii județeni PNL, faptul că le doresc mult succes în atragerea finanțărilor atât de necesare județului și sper că de această dată ei vor reuși să se țină de cuvânt și să obțină aceste fonduri.” a tinut sa precizeze Sorin Brașoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *