S-a drogat și a sunat la 112 spunând că a fost bătut

Din victima unei agresiuni fizice s-a transfomat în propria victimă a drogurilor. Jandarmii au avut de furcă cu individ care a apelat numărul de urgență 112 reclamând faptul că a fost bătut.

”Nu prezenta urmele specifice unei agresiuni, iar jandarmii nu au reușit să afle de la acesta nici împrejurările producerii agresiunii, nici în ce direcție a plecat presupusul agresor. Atenția a fost însă atrasă de starea de agitație a bărbatului și de comportamentul acestuia, care ridica anumite suspiciuni privind consumul de substanțe interzise, astfel încât nu au fost deloc surprinși când, în urma efectuării controlului corporal preventiv, au găsit asupra acestuia două plicuri ce conțineau substanțe vegetale de culoare verde și o pastilă”- au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la UPU în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de substanțe psihotrope, faptă prevăzută de Legea 143/2000, acestea fiind înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *