S-a dus cu tatăl la insulă, dar a ajuns acasă cu ajutorul polițiștilor locali

Dacă alegeți să petreceți timpul în aer liber, nu uitați să supravegheați cu atenție copiii!

”Duminică după-amiază, în jurul orelor 17.30, un minor în vârstă de aproximativ 7 ani s-a apropiat de polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră care desfășurau activități de fluidizare a traficului în zona Insulei de Agrement și a relatat faptul că s-a pierdut de tatăl său cu care venise la plimbare.” – Poliția Locală Bacău

În urma discuţiilor cu minorul și a verificarilor efectuate, poliţiştii locali au aflat datele minimale de identificare și adresa de domiciliu. Ulterior, acesta a fost condus în siguranţă acasă, fiind însoţit de un echipaj de poliţie locală.

”Pe această cale, îndrumăm toți părinții să acorde o atenție deosebită copiilor atunci când sunt însoțiți de aceștia, în special celor cu vârste mici, care se pot pierde ușor în locurile cu aglomerări de persoane. De asemenea, le recomandăm să îi învețe că forțele de ordine sunt partenerii lor și că nu trebuie să ezite să le ceara ajutorul atunci când se află într-o situație dificilă!” – atenționează și informează polițiștii locali.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *