„Salonul de Primăvară al Artei Naive” la Centrul de Cultură „George Apostu” Bacău

Vineri, 29 mai 2020, în spaţiul Muzeului de Artă Contemporană „George Apostu”, se desfășoară a XXIX-a ediție a „Salonului de Primăvară al Artei Naive”, organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bacău și Centrul de Cultură „George Apostu”.

Luni, 25 mai 2020, juriul, prezidat de dr. Aurel Stanciu, a decis asupra celor mai valoroase lucrări. Câștigătorii celei de-a XXIX-a ediții a Salonului de Primăvară al Artei Naive vor fi prezentați publicului odată cu lansarea on-line a proiectului cultural. Programul evenimentului include și lansarea de carte „Decemianuarie. O panoramă a tradițiilor de iarnă – județul Bacău” realizată de conf. univ. dr. Ioan Dănilă, în calitate de coordonator al volumului apărut în 2019, la editura „Egal”, finanțat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bacău.

Expoziția „Salonul de Primăvară al Artei Naive”, ediția a XXIX-a, va putea fi vizitată începând cu data de 02 iunie 2020, odată cu deschiderea Muzeului de Artă Contemporană „George Apostu” și a Muzeului în aer liber „Grădina cu Statui”, în condițiile respectării recomandărilor și normelor instituite în situația de alertă, conform art.44 Legea 55/2020 și ord. nr. 874 din 20 mai 2020.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *