Săptămâna europeană a mobilității, un eveniment care promovează reducerea poluării din trafic

Băcăuanii sunt invitati sa participe intre 16-22 septembrie, la „SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A MOBILITĂȚII” (European Mobility Week) un eveniment care promovează reducerea poluării din trafic, prin alegerea unor mijloace de transport nepoluante sau mai puțin poluante.

”Pentru că ne place mișcarea și vrem să promovăm un stil de viață mai sănătos și mai sustenabil, de joi, 16 septembrie, începem, cu entuziasm, Săptămâna Europeană a Mobilității, la Bacău.
Program  

Vineri,17 septembrie, haideti sa renunțăm la mașini și să mergem pe jos, cu bicicleta sau cu autobuzul #ziuafaramasini

Sâmbătă vă invităm să căutăm comori, mergând cu bicicleta prin oraș

Duminică mege un tur al orașului pe două roți, dar ne vom plimba și cu autobuzul electric, pentru prima dată în Bacău.

 Luni vorbim despre implicarea comunității în mobilitatea sustenabilă, marți dezbatem problema parcărilor, iar miercuri să ne întâlnim la o masă rotundă, ca să vorbim despre regenerarea urbana si să tragem concluzii după o săptămână în care am reușit să ne deplasăm cât mai eco și să reducem poluarea în Bacău.

SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A MOBILITĂȚII este o campanie care urmărește, pas cu pas, să îi facă pe oameni să înțeleagă că, treptat, trebuie să îşi schimbe comportamentul privind mobilitatea urbană, apelând la mijloacele de transport ecologice, care să protejeze mediul înconjurător.
 Evenimentele din #SăptămânaMobilității sunt organizate de către Primăria municipiului Bacău, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Locală Bacău și Asociația SmartiCity.
#Bacau 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *