Se schimbă vremea. Vin ploi și vijelii puternice cu rafale de peste 60…80 km/h

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o atenționare meteo valabilă în intervalul 24 august, ora 12:00 – 25 august, ora 10:00 când în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în  Banat, Maramureș și la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25…40 l/mp.

În jumătatea nordică a Moldovei vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 60…80 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30…40 l/mp și izolat 50…60 l/mp. 

De asemenea în intervalul 25 august, ora 10:00 – 26 august, ora 10:00, în Transilvania, Moldova și local în Banat, Oltenia, Muntenia și la munte, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25…40 l/mp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *