Sergiu Sechelariu ar vrea să ofere municipalității palmaresul și sigla Fcm Bacău, cu două condiții

Bacăul aproape că nu a mai contat pe harta fotbalului românesc, după ce a retrogradat din primul eșalon. Iubitorii de fotbal trăiesc, astăzi, doar din amintiri.

Asociația FCM Bacău a fost un club de Liga1, Liga 2 și Liga 3, iar astăzi e un club de juniori, care are ”un patrimoniu bogat”, încărcat cu venituri din chirii. Asociația FCM Bacău este deținută, din câte se pare, de Sergiu Sechelariu, iar odată cu ea, atât palmeresul, cât și sigla. Discuția asupra palamaresului poate fi una lungă. Pentru că s-a tot vorbit de FCM Bacău, Sergiu Sechelariu vine cu o propunere către Primăria Bacău:

”Ofer cu titlu GRATUIT – municipalității (Primăriei Bacău) atât Palmaresul cât și Sigla Fcm Bacău cu două condiții:

1) Municipalitatea să aducă in prima divizie echipa de fotbal pentru ca suporterii acesteia să fie mândri iar de numele FCM Bacău și fac această mențiune deoarece in diviziile secunde nu are ce să facă cu ele.

2) Următorul aspect , și poate cel mai important , fără de care nu am fi avut această performanță este recunoașterea activității lui Dumitru Sechelariu, care a condus această echipă in vremuri tulburi si care după cum ați văzut si azi, fără un om care să susțină sportul rege nu se poate face performanță.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *