Șofer de 24 de ani, prins de polițiști conducând cu 135 km/h în Traian.

La data de 14 ianuarie a.c, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat pe raza localității Traian, un conducător auto de 24 de ani, din comuna Stănișești , în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Vaslui către Bacău, cu viteza de 134 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii rutieri sunt prezenți zilnic pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere. În prima parte a zilei de astăzi, au fost desfășurate activități rutiere în zona Traian, unde au avut loc accidente grave de circulație.

Dorim să subliniem faptul că, pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere negative, este necesară și o conduită preventivă din partea participanților la traficul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: