Solistul formației The Prodigy, Keith Flint a decedat la 49 de ani

Keith Flint, solistul  trupei The Prodigy, a fost găsit, luni, fără suflare în locuința sa, din Essex.

„Am fost chemați urmare a îngrijorărilor de sănătate a unui bărbat la o adresă din Brook Hill, North End, imediat după ora 8.10 dimineața”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției Essex.  Autorităţile au mai precizat că, momentan, decesul nu ridică suspiciuni, însă va fi deschisă o anchetă.

Liam Howlett, coleg cu Keith Flint in The Prodigy, a scris pe Instagram că muzicianul s-ar fi sinucis:

”Nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în weekend. Sunt șocat, furios, confuz și distrus sufletește” – a scris Liam.

The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică, fondată în anul 1990 de către Liam Howlett. Componența actuală a formației constă din Liam Howlett (clapist și compozitor), Keith Flint (dansator și vocalist), Leo Crabtree (baterist), Rob Holliday (chitarist) și Maxim (MC și vocalist). Leeroy Thornhill (dansator și ocazional clapist live) a fost membru al formației între 1990 și 2000 astăzi DJ.

The Prodigy este creditată a fi pionier al genului big beat, care a avut o popularitate mainstream în anii 1990 și 2000. Până în 2011 formația a vândut peste 25 de milioane de albume în lumea întreagă. Pe durata existenței sale grupul a câștigat numeroase premii muzicale.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: