Stadion NOU în Bacău! CNI ar vrea să ne facă o bază sportivă

Consilierii Locali trebuie să-și dea acordul privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii ’’C.N.I.” S.A. a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Proiect tip-”Construire Bază sportivă TIP 1, str.General Stefan Gușe nr.2, Municipiul Bacău.

Este vorba de un teren în suprafață de 15.000 mp. pe care ar urma să fie amenajat teren pentru fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare, cabina de poartă, parcare alei pietonale și spații verzi.

La baza acestui proiect sau a acestei speranțe ca Bacăul să aibă o bază sportivă stă o adresă primită de la Compania Națională de Investiții SA, care a informat administrația locală că obiectivul de investiţii ”Construire bază sportivă TIP 1 a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului ’’Complexuri Sportive” aprobată prin Ordin M.D.R.A.P. nr.
2275/31.07.2019”.

Compania Națională de Investiții (CNI) este o societate comercială înființată în
anul 2001, care funcționează sub autoritatea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Programele Companiei Naționale de Investiții vizează construcția de săli de sport, consolidarea și reabilitarea sălilor de sport construite înainte de anul 2000, construirea de bazine de înot și de patinoare artificiale, precum și construire și reabilitare de așezăminte culturale.

Un comentariu

  1. Seamana cu un teren de antrenament…sa le refaca pe acelea din spatele Stadionului Municipal , Stadion lasat in paragina de afoniii ce s-au perindat pe la Primaria Bacau….in goana lor nebuna dupa inavutire. Ce frumos tadion si-au facut cei de la UTA Arad, sau Sf. Gheorghe, Craiova, Ploiesti, Cluj, sau…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *