Termenul de finalizare a Insulei de Agrement, se prelungește cu incă două luni

Lucrările de la insula de agrement sunt finalizate în proporție de 70%. Modernizarea obiectivului a intrat în linie dreaptă iar majoritatea lucrărilor rămase de executat vizează obiectivul Aquapark, unde au fost descoperite defecțiuni la sistemul de pompe.

În perioada următoare vor fi executate finisajele și se vor înlocui materialele degradate, montate în anii 2014 și 2015, când s-a blocat această investiție. Între timp, se vor finaliza și se va da în folosință parcarea de la intrarea pe insulă, cu o suprafață de 468 de metri pătrați.

Mentenanța instalațiilor de apă din Aquapark ar fi trebuit efectuată pe tot parcursul lucrărilor executate în anii anteriori. Pentru că nu s-a întâmplat acest lucru, pompele au ruginit, iar în momentul de față nu poate fi garantată funcționarea optimă a instalației.

Au fost depășite nenumărate piedici pe parcursul lucrărilor, însă la capitolul siguranță în exploatare nu vor fi puse în funcțiune echipamentele fără verificarea prealabilă a stării tehnice. Asupra acestui aspect au fost concentrate, în ultimele luni, toate resursele și s-a decis că siguranța utilizatorilor este mai presus de orice termen limită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *