Tragedie la Parchetul General

Ramona Bulcu, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General,  a murit in aceasta dimineata după ce s-a aruncat de la etajul 5 al instituţiei, de la o înălţime de circa 20 demetri. Decesul a fost pronunţat de Ambulanţa Bucureşti.

In jurul orei 9:50 ar fi fost primit apelul la ambulanţă, iar la ora 11:50 a fost declarat decesul. Dupa primele informaţii s-a dovedit a fi vorba Ramona Bulcu, fosta şefa a Biroului de Presă al Parchetului General şi purtător de cuvânt al instituţiei. Aceasta ar fi sunat la 112 şi si-ar fi anuntat intenția de sinucidere.

„La faţa locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis Poliţia Capitalei.

„Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin,  aprox 50 ani, precipitare de la înălţime, aprox 20 m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanţă SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila”, a tramsnis ISU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: