Transport agabaritic pe ruta Reșița – Răcăciuni

În perioada 21.04.2020 – 30.04.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Reșița – DN58 – DN6 – Oțelu Roșu – DN68 – Călan – DN66 – DN7 – Orăștie – DN7 – A1 – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC – DN7 – A1 – DNCB – DN2 – Răcăciuni.

Vehiculul transporta o structură metalică – o elice de mari dimensiuni

Lățimea maximă a vehiculului este 5.40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/ora.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de politia rutiera. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

„Am auzit și eu de acest transport dar nu știu unde ar putea ajunge piesa transportată. Mă gândeam la o centrală eoliană, dar nu avem nici un proiect aprobat în acest sens. Poate va ajunge pe undeva pe la hidrocentrala de pe Siret, dar rămâne să vedem când va ajunge la noi” a spus pentru desteptarea.ro, primarul comunei Răcăciuni, Lucian Cheța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *