Transportul ilegal de moloz și depozitarea în Bacău- un business prosper

În ciuda întețirii controalelor de către polițiștii locali și inspectorii Gărzii de Mediu, tot mai mulți ”transportatori” aduc saci cu materiale feroase, moloz și alte deșeuri aduse în municipiu din comunele limitrofe ale Bacăului.

Orice persoană care și-a renovat locuința trebuie să scape de moloz. E de ajuns să caute un transportator și problema se rezolvă.

”Polițiștii locali zonali din cadrul Serviciului Ordine Publică au surprins în timpul activităților de patrulare auto, pentru a doua oară în ultimele zile, mai multe persoane care depozitau ilegal la platformele de gunoi menajer saci cu materiale feroase, moloz și alte deșeuri aduse în municipiu de cetățeni cu domiciliu în comunele limitrofe ale Bacăului.” – Poliția Locală Bacău

Locațiile în care polțiștii locali i-au surprins sunt platformele de gunoi din Cartierul CFR și Cartierul Izvoare.

I-au pus să-și ia gunoiul acasă

Măsura aplicată celor surprinși a fost sancționarea conform H.C.L. 223/2001, iar ca măsură complementară s-a dispus salubrizarea zonei și transportarea deșeurilor în localitățile de domiciliu, unde alt operator de salubritate are obligația de a ridica deșeurile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: