Trei bărbaţi sunt bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal și sunt anchetaţi de poliţişti

Poliţiştii băcăuani desfăşoară cercetări faţă de trei bărbaţi bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au fost sesizaţi de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Glăvăneşti, despre faptul că ar fi găsit un minor cu dizabilităţi, pe drumul forestier, îmbrăcat sumar.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt. Astfel, pe drumul forestier din comuna Glăvăneşti a fost identificat minorul în cauză care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii au depistat şi identificat trei localnici, cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, care ar fi luat minorul în cauză, în autoturismul unuia dintre ei, l-ar fi transportat pe drumul forestier din comună, l-ar fi dezbrăcat parţial de îmbrăcăminte şi ar fi plecat de la locul faptei.

În acest moment, cei trei bănuiţi sunt la sediul poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Poliţiştii vă recomandă să apelaţi numărul unic de urgenţă 112 pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor!

Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *