Trei străzi din municipiul Bacău au rămas fără apă la robinet, din cauza unor avarii

Compania Regională de Apă Bacau a anunțat joi 18 februarie, faptul ca locuitorii de pe trei străzi din municipiul Bacău, si anume Calea Republicii, Mihai Viteazul și Calea Marasesti, vor ramane in cursul zilei fara apa la robinete.

  • Ca urmare a unei defectiuni aparuta intr-un camin de apometri situat pe str. Calea Republicii, nr. 40, din mun. Bacau, in data de 18.02.2021, incepand cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere. Durata estimata a interventiei este de 4 ore.

In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru consumatorii din blocurile turn de pe strazile: Calea Republicii, Narciselor si Bucegi.

  • Ca urmare a unei defectiuni aparuta intr-un camin de apometri situat pe str. Mihai Viteazul, nr. 1, sc. B, din mun. Bacau, in data de 18.02.2021, incepand cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere. Durata estimata a interventiei este de 6 ore.

In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru consumatorii din blocurile turn de pe strazile: Mihai Viteazul, nr. 1, 3, 5, b-ul Unirii, nr. 2 si 9 Mai, nr. 25.

  • Ca urmare a unei defectiuni la reteaua de apa situata pe str. Calea Marasesti, nr. 80, din mun. Bacau, in data de 18.02.2021, incepand cu ora 09.00, se va interveni pentru executarea lucrarilor de remediere. Durata estimata a interventiei este de 4 ore.

In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru consumatorii cu punctul de bransament situat pe strada Carpati, nr. 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *