Un copil de trei ani nu mai are cui spune tată…Iulian i-a promis o copilărie frumoasă, dar un accident blestemat ”i-a șters” promisiunea

Dramă fără margini. Iulian Funaru avea doar 35 de ani, iar pentru el viața s-a terminat într-un blestemat de accident rutier. Iulian va fi condus pe ultimul drum de pe pământ, mâine, la 9.30. Slujba de înmormântare va fi oficiată la Biserica Catolică din Măgineni.

Ca mulți alți români, Iulian a lucrat în străinătate pentru a putea spera la o viață mai bună în România. După ani de muncă printre străini, s-a întors acasă, s-a căsătorit cu Ana și formau o familie frumoasă alături de prințesa lor.

În urmă cu o lună, Iulian postat pe Facebook un mesaj emoționant

”Astăzi se împlinesc 3 ani de când ne faci viața mai frumoasă. Chiar dacă uneori ne superi, chiar dacă uneori te mai certăm pentru năzbâtiile pe care le faci să știi că Tati și Mami te iubesc enorm și mereu vom lupta și vom fi alături de tine ca tu să ai o copilărie frumoasă și o viață cât mai bună. Te iubesc prințesa mea. La Multi Ani!”

Din păcate, nu a mai avut puterea să-și salveze viața dintre niște fiare. Viața nu e dreaptă, de multe ori…

” Iulian, ne pare nespus de rău că nu mai ești printre noi. Te vedeam zilnic alături de soția și de fetița ta. Ai fost un om și un client minunat!” E doar unul dintre multele mesaje de adio.

Iulian a murit în urma unui accident rutier carea avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe o șosea din județul Botoșani.

foto: botosaneanul.ro

”O autoutilitară, condusă de un bărbat de 35 de ani din Bacău, s-a lovit frontal cu un autoturism care venea din sens opus, condus de un șofer de 38 de ani, care se afla în mașină cu soția și fiica lui de 12 ani. Accidentul a avut loc într-o curbă ușoară la dreapta. Șoferul autoutilitarei a fost găsit în comă, iar cel din autoturism era încarcerat, în timp ce pasagerele suferiseră traumatisme. Bărbatul din Bacău a fost preluat de echipajul SMURD, dar pe drumul spre Urgențe starea lui s-a înrăutațit şi a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale l-au resuscitat, dar, din păcate, au declarat decesul. Din nefericire, șoferul băcăuan în vârstă de 35 de ani s-a stins în drum spre spital”, conform IPJ Botoșani

Până în România se vor construi autostrăzi și drumuri care ”să-ți ofere senzația” că ești cetățean european, numărul crucilor de pe marginea șoselelor va crește alarmant.  

O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după cel mai grav accident din ultimii ani

Până atunci, în România, a fost adoptată Strategia Națională pentru Siguranță Rutieră pentru perioada 2016-2020, cu scopul de a reduce la jumătate numărul deceselor din accidente rutiere față de 2010. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Factorii principali ai accidentelor sunt viteza excesivă și traficul amestecat, adică un drum este folosit de mai multe categorii de vehicule, fără adaptarea infrastructurii la aceste categorii, explică Poliția RutierăFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *