Un tânăr de 17 ani cercetat de poliţiştii din Moineşti, pentru furt calificat

La data de 25 august, în urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii din Moineşti au reţinut un tânăr de 17 ani, acesta fiind cercetat pentru furt calificat dar şi conducere a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

În fapt, la data de 20 august a.c., poliţiştii din Ardeoani au fost sesizaţi despre sustragerea unei sume de bani din locuinţa unui bărbat de 76 ani, din comuna Ardeoani.

Echipa care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că, în dimineaţa zilei de 21 august, profitând că proprietarul locuinţei nu este acasă, prin forţarea uşii de acces, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil  din comuna Ardeoani, de unde au sustras 1000 de lei.

În urma activităţilor operative desfăşurate, poliţiştii au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Ardeoani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul, în valoare de 1000 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.         

Tânărul în cauză este cercetat şi în dosare întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Prchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *