Un urs a fost găsit mort în satul Bijghir, comuna Buhoci. Era prins în laț. Reacții

”A fost găsit un urs prins in laț în Bijghir, comuna Buhoci. Acesta era mort. Este un moment pentru a trage un semnal de alarmă față de faptul că numărul acestora s-a înmulțit foarte mult și că aceștia au ajuns și in pădurile din zona de deal. Mare atenție pentru cei care umblă după ciuperci sau fac plimbări. Ursul este un animal periculos și este de preferat ca ieșirile la pădure să fie făcute in grup, în condiții de siguranță! P.S. Poate și angajații AJVPS Bacău își fac timp pentru a înlătura zecile sau chiar sutele de lațuri din fondurile de vânătoare!” – Adrian Nistor – consilier județean, potrivit unei postări pe o rețea de socializare

Satul Bijghir, din comuna Buhoci, e situat într-o zonă de deal, iar prezența ursului în zona respectivă ridică semne de întrebare.

Ursul ar fi trecut Siretul, potrvit celui care a făcut publică postarea cu ursul. ”Tocmai aveți dovada ca urșii au trecut Siretul …”

Alți cred că la mijloc e un scenariu negru ”Ursul a fost pus mort acolo”, a scris Mihai Micilica. Altcineva e și mai vehement.

”La Bijghir nu sint ursi…sunt hiene. Cineva l-a dus acolo”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: